Новини


Відбувся

Семінар кухарів



31 жовтня 2019 року в актовій залі відділу освіти відбувся семінар-нарада кухарів закладів освіти району з проблеми: «Дотримання санітарних вимог при організації харчування учнів».

Традиційно у роботі прийняли участь: начальник Жмеринського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Горбатюк М.В., головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Біла О.І., завідуюча  районним методичним кабінетом Поповська О.А., бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти Булан Я.С.

На семінарі розглядались нагальні питання, зокрема дотримання санітарно-гігієнічних вимог до постачання, безпеки, якості, умов зберігання і реалізації продуктів харчування і продовольчої сировини, технології приготування страв на харчоблоках.

Поповська О.А. проаналізувала стан забезпечення гарячим харчуванням учнів району.

Біла О.І. відповідно до плану роботи ознайомила усіх кухарів з  санітарно-гігієнічними та епідеміологічними вимогами до функціонування їдалень.

З основними вимогами до оформлення та подачі звітної документації ознайомила присутніх Булан Я.С.

Начальник відділу освіти Цимбал І.В. звернулася до присутніх працівників харчоблоків зі словами вдячності за кропітку працю в ході підготовки їдалень до нового навчального року, при цьому висловила сподівання, що і в подальшому шкільні кухарі будуть з бажанням створювати належні умови для забезпечення повноцінного харчування наших вихованців.

 



06.11.2019 | Aдмін

Вернутись назад